In het verleden al vaker maar dit jaar was het koor ook weer present in de Reuverse carnavalsoptocht. Het motto van de groep: Sjienheilige werd door de als monniken verklede groep zangers met veel animo uitgebeeld. Veel zorg was besteed aan de uitdossing van de monniken, zoals de bruine monnikenpij, een kaal hoofd en verlichte heiligenkrans. De oppermonnik - in witte pij - gezeten op zijn vergulde zetel maakte het gezelschap compleet. De monniken zongen hun liederen en op commando ‘Sjien Heilige’ van de oppermonnik werd het publiek met zaklampen aangeschenen. Het publiek kon de act die werd opgevoerd wel waarderen, gezien de reacties.
Tijdens de tocht werd door de monniken ijverig reclame gemaakt voor de Zang Clinic die door het koor op 28 februari a.s. wordt georganiseerd. Er werden folders uitgedeeld en ook zaklampjes.
Na afloop van de optocht werd er nog enkele uurtjes nagepraat in de feesttent en was de algemene conclusie dat de optochtdeelname ook dit jaar weer een leuke happening was. Hopelijk zien we dit ook terug in de deelname aan onze zangclinic….

Méér foto's:  klik op eerste foto: