Zang Clinic

Op woensdag 28 februari organiseert Reuvers Mannenkoor een zangclinic voor ongeoefende zangers.

Aan de clinic wordt medewerking verleend door de bekende bariton Sef Thissen en vindt plaats op woensdag 28 februari a.s. in De Schakel te Reuver.

Voor belangstellenden is de clinic gratis toegankelijk.

Voor méér informatie: clic op de poster.

Onder een stralende zon werd op zondag 24 september j.l. de “Langste aettaofel editie 2.0” georganiseerd door buurtvereniging de BLOOM uit Reuver. Na afloop van een prachtig verzorgd “ontbijt” op de Rijksweg en markt mocht het Reuvers Mannenkoor zich van zijn beste kant laten horen. De vele deelnemers werd nog een toetje aangeboden in de vorm van een luchtig repertoire o.l.v. onze dirigent Hennie Ramaekers. Zij lieten het zich best “smaken” en dankten het koor met een daverend applaus.